Chalet-appartement Schmittenblick met privé-sauna – 8-9 personen boeken?

Chalet-appartement Schmittenblick is recent gebouwd en zal in de zomer van 2022 haar deuren openen. Hierdoor zijn nog niet van alle types foto’s beschikbaar. De getoonde afbeeldingen zijn daarom (deels) voorbeeldfoto’s.
Chalet-appartement Schmittenblick ligt net buiten het dorpje Viehhofen en heeft een rustige ligging. Op 900 meter afstand vind je het dalstation van de ZellamseeXpress die je direct in het skigebied van Zell am See brengt. Wil je liever naar het skigebied van Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn? Pak dan de gratis skibus (op 280 meter van chalet-appartement gelegen) naar Vorderglemm of Saalbach.
In Viehhofen is een supermarkt en heb je verschillende mogelijkheden om een hapje te gaan eten. Ben je op zoek naar een ruimere keuze aan bars en restaurants? Ga dan naar het levendige Saalbach (ca. 7 km afstand).
Chalet-appartement Schmittenblick beschikt over een skiberging met skischoenendroger, wasmachine, wasdroger, oplaadpunt voor elektrische auto’s (gebruik tegen betaling) en elk appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de garage. Bij veel sneeuwval kunnen sneeuwkettingen nodig zijn om het chalet-appartement te bereiken.

Chalet-appartement Schmittenblick met privé-sauna – 8-9 personen boeken?

Continent Europa
Land Oostenrijk
Stad Viehhofen (bij Saalbach)
Regio Skicircus Saalbach / Hinterglemm / Leogang / Fieberbrunn

Prijs: 1655.00 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Chalet-appartement Schmittenblick met privé-sauna – 8-9 personen

Naar aanbieder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.